Saarijärven kohteessamme tulee vuokramarkkinoille viimeistään tammikuun alussa 58 m2 kaksio, jota parhaillaan remontoidaan. Asunnon seinäpinnat maalataan, lattiat uusitaan ja kylpyhuoneeseen tehdään täysremontti. Vuokra on 560 €/kk.

As Oy Saarijärven Vaapukka on uusimpia talohankintojamme. Rivitalo on keskustan kupeessa; vain 1,3 km pyöräilymatka Saarijärven keskustaan. Talo sijaitsee Mustikkakorven alkupäässä, alarinteessä.

Talo on valmistunut vuonna 1984 ja siinä on 11 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 33 m2 yksiöistä 58,5 m2 kaksioihin. Rivitalon (rinnetalon) kaksiot sijaitsevat talon yläpihalla ja yksiöt alapihalla. Kaikkien huoneistojen sisäänkäynnit ovat yhdessä, maatasossa. Kaksioissa on sopivankokoiset parvekkeet ja yksiöissä terassit. Taloon on laitettu maalämpö vuoden 2013 lopulla ja vuonna 2020 on uusittu ulkokate sadevesikouruineen. Lisäksi kaksioiden väliin yläpohjaan asennettiin turvallisuutta lisäämään nykyvaatimukset täyttävät palokatkot. Kesällä 2020 parannettiin myös sadevesien ohjausta pois talon seiniltä maastoon. Talo sijaitsee omalla viihtyisällä 2829 m2 tontillaan osoitteessa Vaapukkatie 5. Tontti rajoittuu puistoalueeseen.

Alla pari kuvaa talosta ennen katto- ja piharemonttia.